receptar.sk

Počet receptov: 12 716

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
 Zeleninové pokrmy
 Pokrmy zo zemiakov
 Múčniky
 Cestoviny
 Omáčky
 Pokrmy z húb
 Pokrmy z ryže, strukovín, obilnín
 Pokrmy zo syra a tvarohu
 Sójové pokrmy
 Toasty
 Pokrmy z vajec
 Od lusa/nidhi
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bezmäsité pokrmy > Zeleninové pokrmy

Zapekané fazuľové struky I

600 g fazuľky, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžicu tuku, 2 strúčiky cesnaku, 4 lyžice strúhanky, 2 lyžice oleja, 4 vajcia, 1 dl mlieka, 50 g údeného syra.

Fazuľové struky zalejeme vriacou osolenou vodou a varíme 10 minút. Potom ich scedíme a necháme odkvapkať. Ohňuvzdornú nádobu vymastíme, dáme do nej uvarené fazuľové struky, okoreníme, posypeme strúhankou opraženou na oleji, pridáme roztlačený cesnak, zalejeme osolenými vajíčkami rozšľahanými s mliekom, posypeme postrúhaným údeným syrom. Zapekáme v stredne vyhriatej rúre asi 15 minút.