VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Sťahuje sa na sídlisko Hájovky, N. Mesto n. V.
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
 Zeleninové pokrmy
 Pokrmy zo zemiakov
 Múčniky
 Cestoviny
 Omáčky
 Pokrmy z húb
 Pokrmy z ryže, strukovín, obilnín
 Pokrmy zo syra a tvarohu
 Sójové pokrmy
 Toasty
 Pokrmy z vajec
 Od lusa/nidhi
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Oddelená strava > Rastlinná a zeleninová skupina
Úvodná stránka > Bezmäsité pokrmy > Pokrmy z húb
Úvodná stránka > Bezmäsité pokrmy > Zeleninové pokrmy

Rajčiaky plnené hubami

1 cibuľa, rastlinný olej, 200 g čerstvých húb, drvená rasca, soľ, 100 g postrúhaného syra tofu, 6 väčších rajčiakov, 1 lyžica rastlinného oleja, zelená petržlenová vňať posekaná nadrobno.

Očistenú cibuľu posekáme nadrobno a speníme na rastlinnom oleji, pridáme očistené a na plátky pokrájané huby. Ochutíme drvenou rascou, osolíme, prikryjeme a udusíme do mäkka. Podľa potreby podlejeme trochou vody. Udusené huby necháme vychladnúť a primiešame k nim postrúhaný syr tofu. Z rajčiakov zrežeme vršky a lyžičkou vydlabeme dužinu. Naplníme hubami, vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy a zapečieme. Pred podávaním posypeme nadrobno posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame s uvarenými zemiakmi a hlávkovým šalátom.


Počet receptov: 12 456

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *