VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
 Zeleninové pokrmy
 Pokrmy zo zemiakov
 Múčniky
 Cestoviny
 Omáčky
 Pokrmy z húb
 Pokrmy z ryže, strukovín, obilnín
 Pokrmy zo syra a tvarohu
 Sójové pokrmy
 Toasty
 Pokrmy z vajec
 Od lusa/nidhi
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bezmäsité pokrmy > Pokrmy z húb

Hlivový guláš

Hlivu, 2 až 3 cibule, 4 až 5 strúčikov cesnaku, 4 zemiaky, 3 paradajky, 1 papriku sladkú, 1 čili papričku, soľ, čierne a hnedé celé korenie, mleté čierne korenie, mletú červenú sladkú papriku, kocku bujónu, gulášové korenie, olej.

Cibuľu a hlivu nakrájame. Cibuľu opražíme na ojeji, odstavíme a pridáme mletú červenú papriku. Pridáme pokrájanú hlivu, osolíme, okoreníme. Po desiatich minútach prilejeme vodu. Pridáme najemno nakrájaný cesnak, nakrájanú papriku, čili papričku a celé paradajky. Po približne 20-tich minútach paradajky vyberieme, necháme trochu vychladnúť, odstránime šupky a potlačené ich pridáme späť do guláša. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky. Po ďalších 20 až 30 minútach, keď sú zemiaky uvarené, je guláš hotový.

Pridal(a): Bea - elektronická adresa: bbelesova (zavinuté pismeno "A", ktoré sa používa v elektronickej pošte)pobox.sk

Počet receptov: 12 378

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *