receptar.sk

Počet receptov: 12 715

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
 Kombinované nátierky
 Mliečne nátierky
 Nátierky z rýb
 Predjedlá
 Hrianky, chlebíky
 Chuťovky, zájedky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Predjedlá, chuťovky, nátierky > Nátierky z rýb
Úvodná stránka > Studená kuchyňa, údeniny > Iné

Tresčia pečeň s cibuľou

4 rezy sendviča, maslo na potretie, 2 lyžice tresčej pečene, 4 kolieska z očistenej cibule, 4 tenké rezy citróna.

Z konzervovanej tresčej pečene zlejeme olej a na tanieri pokrájame na rovnomerné kúsky. Sendvič pokrájame na tenké plátky a potrieme maslom po celej ploche. Na maslo vidličkou nanesieme rovnomernú vrstvu pokrájanej tresčej pečene, uložíme kolieska cibule a citróna tak, aby časť tresčej pečene nebola zakrytá. Predkrm podávame dobre vychladnutý. Tresčia pečeň musí byť studená.