receptar.sk

Počet receptov: 12 829

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
 Ryby sladkovodné
 Ryby morské
 Vodné živočíchy
 Mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Ako sa zbaviť kostí z rýb
Aliotta
Amur na vínnej omáčke
Amur varený na víne
Baklažán zapečený so zubáčom
Bifteky z kapra na hrianke
Bujabéza z tresky
Bylinkový pečený pstruh
Diabolský kapor
Dusená ryba na víne
Dusená ryba na víne s kečupom
Dusená ryba so šampiňónmi
Dusená ryba so smotanovou omáčkou s hríbmi
Filé amura na bakonský spôsob
Filé pstruha v šampiňónovej košielke
Filé z amura na smotane
Filé z hrčí na spôsob bonne femme
Filé z hrčí pečené na rošte
Filé z kapra na třeboňský spôsob
Filé zo zubáča na maďarský spôsob
Filé zo zubáča na ruský spôsob
Filé zo zubáča na spôsob jean bart
Filé zo zubáča na spôsob mlynárky
Filé zo zubáča na spôsob mornay
Filé zo zubáča na taliansky spôsob
Filé zo zubáča s holandskou omáčkou
Grilovaná ryba s horčicou
Grilované pstruhy
Grilované závitky zo pstruha
Grilovaný kapor s jablkami
Grilovaný pstruh
Grilovaný pstruh
Grilovaný pstruh s jogurtovou omáčkou
Grilovaný pstruh so slivkami
Grófkine pstruhy
Horiaci kapor
Hrča na labužnícky spôsob
Hrča so šampiňónovou omáčkou
Hrča špikovaná slaninou
Indický kapor
Jednoduchá príprava ryby
Jeseter na anglický spôsob
Jeseter na normandský spôsob
Jeseter na staroruský spôsob
Jeseter pečený na rošte
Kapor na alsaský spôsob
Kapor na bylinkách
Kapor na čínsky spôsob
Kapor na grécky spôsob
Kapor na hlubocký spôsob
Kapor na ihle so šampiňónmi
Kapor na ligurský spôsob
Kapor na marmeláde
Kapor na masle
Kapor na mlynársky spôsob
Kapor na paprike so smotanou
Kapor na poľský spôsob
Kapor na pomarančoch
Kapor na provensálsky spôsob
Kapor na rácsky spôsob
Kapor na rošte
Kapor na ružovo
Kapor na šampiňónoch
Kapor na sicílsky spôsob
Kapor na španielsky spôsob
Kapor na spôsob canotiére
Kapor na spôsob chambord
Kapor na spôsob royal
Kapor na taliansky spôsob
Kapor na trampský spôsob
Kapor na ukrajinský spôsob
Kapor na víne s medom
Kapor na východný spôsob
Kapor na záblatský spôsob
Kapor na zelenine
Kapor na zelenine
Kapor pečený so syrom
Kapor plnený na spôsob hilton
Kapor po Kyjevsky
Kapor podľa Barbariča
Kapor s kyslou kapustou
Kapor s mrazenou zeleninou
Kapor s octovou omáčkou
Kapor s orechmi
Kapor s pivnou omáčkou
Kapor s rascou
Kapor so smotanou a jablkami
Kapor so špenátovými haluškami
Kapor so zeleninou
Kapor so zeleninou
Kapor v cesnakovm náleve
Kapor v pekáči (Bulharsko)
Kapor v pivnom cestíčku
Kapor v pivnom cestičku so zázvorom
Kapor v smotanovej omáčke
Kapor vo farebnom cestíčku
Kapor vysmážaný vo vínnom cestíčku
Karí kapor
Karí z kapra na čínsky spôsob
Krémová polievka z lieňov
Krémové halászlé
Lahodný zubáč s gaštanmi na ružičkovom keli
Lieň na viedenský spôsob
Lieň pečený na bylinkách
Lieň so slaninovou omáčkou
Lievance z kapra
Marináda na ryby a mäso
Mieň na baskický spôsob
Mieň na bordeauxsky spôsob
Mieň na spôsob bonne femme
Mleté mäso ukryté v kaprovi
Opekaný pstruh s lieskovými orieškami
Pangasius s krabimi tycinkami
Pečená ryba
Pečená ryba obložená
Pečená ryba s jogurtom
Pečená ryba s plnkou
Pečená ryba so zemiakmi
Pečenáče
Pečenáče - nakladané plevelné ryby
Pečené ryby so zeleninou
Pečený jeseter
Pečený jeseter s kaparami
Pečený kapor po cigánsky
Pečený pstruh na arménsky spôsob
Pečený pstruh na tatranský spôsob
Pečený pstruh s kaviárovým dressingom
Pečený sumec
Pečený úhor obložený
Pečený zubáč s anglickou slaninou
Perinský kapor
Perkelt z kapra na maďarský spôsob
Perkelt z úhora
Pikantný kapor
Plátky kapra Liu
Pleskáče v macesovej múke
Plnená šťuka
Plnený kapor
Plnený lieň na spôsob tourangelle
Plnený pstruh
Plnený pstruh s prekvapením
Plnený zubáč
Polievka z čerstvého kapra
Polievka z kapra na francúzsky spôsob
Polievka z kapra na holandský spôsob
Polievka z úhora na spôsob Pompadour
Polievka zo pstruhov na starofrancúzsky spôsob
Pošírovaná šťuka
Pošírovaný pstruh
Pošírovaný zubáč
Príprava ryby na grilovanie
Pstruh na arménsky spôsob
Pstruh na cibuli
Pstruh na drevenom uhlí
Pstruh na florentínsky spôsob
Pstruh na indický spôsob
Pstruh na kantonský spôsob
Pstruh na milánsky spôsob
Pstruh na modro
Pstruh na morskej soli
Pstruh na pomaranči
Pstruh na rošte
Pstruh na španielsky spôsob
Pstruh na španielsky spôsob
Pstruh na spôsob bonne femme
Pstruh na spôsob maître d'hôtel
Pstruh na spôsob mlynárky
Pstruh na spôsob valentré
Pstruh na spôsob vodníka
Pstruh na šumivom víne
Pstruh na švajčiarsky spôsob
Pstruh na tatranský spôsob
Pstruh na víne
Pstruh na židovský spôsob
Pstruh namodro
Pstruh pečený na sardele
Pstruh pečený v alobale
Pstruh pečený v alobale
Pstruh pečený v alobale I
Pstruh plnený hubami
Pstruh podľa Hemingwaya
Pstruh s bylinkovou zmesou
Pstruh s horčicovým maslom
Pstruh s mandľami
Pstruh s mandľami II
Pstruh s pečeňovou plnkou
Pstruh so smotanovou omáčkou
Pstruh so smotanovou šťavou
Pstruh v aspiku
Pstruh v miske z ananásu
Pstruh z mandľami
Pstruh z Mont-dore
Pstruh z vajcovou omáčkou
Pstruhy na mandliach
Pstruhy na víne
Pstruhy plnené šampiňónmi
Pstruhy s cibuľovou zmesou
Pstruhy s petržlenovou plnkou
Pstruhy so syrom
Pstruhy v alobale
Pytliacke ražničí
Rožumberkský zubáč
Ryba na anglický spôsob
Ryba na červenom víne
Ryba na masle s tofu a pomarančom
Ryba na mlynársky spôsob
Ryba na šampiňónoch
Ryba na sardele
Ryba pečená v alobale
Ryba pripravovaná v mikrovlnke
Ryba s ananásom a mätou
Ryba s banánom
Ryba so sardelovou omáčkou
Ryba v chlebovej kôrke
Ryba v orientálnej omáčke
Ryba vo vínovej omáčke
Rybací paprikáš
Rybacia klobása
Rybacia polievka s červeným vínom
Rybacia polievka z kapra (halászlé)
Rybacia vianočná polievka
Rybárska polievka z kapra
Rybársky koláč
Rybie filé s chrenovou omáčkou
Rybie filé zapečené so syrom
Rybie karí
Rybie závitky
Rybie závitky
Ryby jednoducho a rýchlo
Šašlík z kapra
Sivoň na víne
Sladkokyslý kapor s ananásom
Solianka z kapra na moskovský spôsob
Staročeský šalát z kapra
Šťuka na bielom víne
Šťuka na bratislavský spôsob
Šťuka na grécky spôsob
Šťuka na kantonský spôsob
Šťuka na kúpeľný spôsob
Šťuka na pražský spôsob
Šťuka na šampanskom
Šťuka na sedmohradský spôsob
Šťuka na spôsob Astória
Šťuka na spôsob condé
Šťuka s chrenom
Šťuka so špenátom
Šťuka špikovaná slaninou
Tajny recept na prípravu ryby
Tolstolobik Rossija
Ucha
Úhor au sleil
Úhor marinovaný (en matelote)
Úhor na pive
Úhor na rímsky spôsob
Úhor na spôsob bourgeoise
Úhor na spôsob domácej gazdinej
Úhor na taliansky spôsob
Varená ryba s orechmi
Varená ryba so smotanovou majonézou
Varený pstruh s maslom
Vianočná ryba na švédsky spôsob
Vianočný kapor s orechmi
Vyprážané filé z hrčí
Vyprážané filé z jesetera
Vyprážaný kapor
Vyprážaný kapor na anglický spôsob
Vyprážaný kapor na francúzsky spôsob
Vyprážaný kapor na vianočný stôl
Vyprážaný kapor s cesnakom
Vyprážaný ostriež
Vysmážaný kapor na čínsky spôsob
Vysmážaný lieň so syrom
Vysmážaný zubáč v mandľovom obale
Vývar z rýb
Zapečená šťuka
Zapečené rybie filé so šampiňónmi
Zapečený kapor
Zapečený pstruh so zeleninou
Zapekaná ryba s Nivou
Zapekaná ryba s nivou
Zapekané rybie filé so syrom
Zapekaný kapor na ruský spôsob
Zapekaný kapor so šampiňónmi
Zapekaný pangas
Závitky z kapra
Závitky zo pstruha na čiernom pive
Závitky zo pstruha s hlivovou prílohou
Závitok z hrče
Zázvorový kapor
Zemiaky zapečené s rybou
Zubáč na maďarský spôsob
Zubáč na masle s chrenom
Zubáč na provensálsky spôsob
Zubáč s bešamelovou omáčkou