receptar.sk

Počet receptov: 12 715

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
 Kombinované šaláty
 Ovocné šaláty
 Zeleninové šaláty
 Šaláty - prílohy
 Výdatné šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Cudzokrajná kuchyňa > Bulharská kuchyňa
Úvodná stránka > Šaláty > Zeleninové šaláty

Bulharský šalát

200 g šalátových uhoriek, 1 biely jogurt, 3 lyžičky oleja, 3 strúčiky, cesnaku, kôpor, soľ, čierne korenie

Cesnak rozotrieme so soľou, pridáme olej a všetko vmiešame do nastrúhanej uhorky. Zmes okoreníme a zalejeme jogurtom. Nakoniec pridáme posekaný kôpor a premiešame. Šalát podávame dobre vychladený.