VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
 Hnedé polievky
 Biele polievky
 Ovocné
 Výdatné
 Zdravotné (diétne)
 Zeleninové
 Závarky, vložky do polievok
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Polievky > Hnedé polievky

Debrecínska fazuľová polievka

200 g bielej fazule, 1 papriku, 2 cibule, zväzok zeleninových vňatí, 500 g rajčín, 4 debrecínske párky, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice oleja, soľ, mleté čierne korenie, štipľavú papriku, cukor, pažítku.

Opláchnutú fazuľu zalejeme vodou a necháme ju do druhého dňa namáčať. Fazuľu varíme vo vode v ktorej sme ju namáčali, 1 až 2 hodiny. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájanú papriku a prelisovaný cesnak. Zmes vlejeme k mäkkej fazuli, pridáme nadrobno pokrájané vňate a ošúpané rajčiny pokrájané na kocky. Dochutíme soľou, korením, paprikou a cukrom. Nakoniec pridáme na kolieska pokrájané párky. Polievku prehrejeme, odstavíme a pridáme nadrobno pokrájanú pažítku.


Počet receptov: 12 385

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *