receptar.sk

Počet receptov: 12 716

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
 Nápoje
 Ovocné dezerty
 Iné
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Recepty z Okey Rádia > Recepty poslucháčov
Úvodná stránka > Dezerty > Ovocné dezerty

Ríbezle ako brusnice

1 kg ríbezli, 700 g cukru.

Ríbezle očistíme, umyjeme a 5 minút varíme. Potom ich precedíme a dáme na tanier. Šťavu ešte povaríme, pridáme cukor a varíme 3 až 5 minút. Pridáme aj ríbezle a keď začnú opäť vrieť, naplníme nimi malé poháre, ihneď uzatvoríme.

Pridal(a): Martinka v Okey Rádiu, 25. 7. 2004