VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
 Nápoje
 Ovocné dezerty
 Iné
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Dezerty > Iné

Kalkíš (Keltíš)

Naklíčené obile (pšenica), trocha vlažnej vody, hladkú múku.

Naklíčené obile zomelieme, pridáme vlažnú vodu a hladkú múku. Vypracujeme cesto ako na halušky a dáme piecť do rúry na pekáč. Pečieme pri 180 až 200 stupňov Celzia asi 2 hodiny.

Pridal(a): sisa - elektronická adresa: petres (zavinuté pismeno "A", ktoré sa používa v elektronickej pošte)pobox.sk

Počet receptov: 12 329

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *