VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
 Bažant
 Kurča, kapún, poulard, sliepka
 Morčacie mäso
 Hus
 Pečené (grilované) kurča
 Vyprážané mäso
 Kačica
 Vnútornosti
 Perlička, holub
 Mleté mäso
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Recepty z Okey Rádia > Recepty poslucháčov
Úvodná stránka > Hydina > Kurča, kapún, poulard, sliepka

Kuracie prsia s ananásom a medom

400 g kuracích pŕs, 2 lyžice medu, trochu oleja, 1 konzervu ananásu, sójovú omáčku, 1 menšiu cibuľu, kurací vývar, 2 lyžičky škrobovej múčky, opražené mandle, zeleninovú koreniacu zmes.

Kuracie prsia pokrájame na rezance, pridáme zeleninovú koreniacu zmes, trochu oleja a premiešame. Necháme asi 2 hodiny odstáť. Na panvici zohrejeme olej, pridáme pokrájanú cibuľu, speníme a pridáme med. Premiešame, pridáme mäso a za stáleho miešania osmažíme. Pridáme sójovú omáčku a keď je mäso mäkké pridáme aj kurací vývar so škrobovou múčkou. Pridáme ananás a spolu prehrejeme. Pred podávaním pridáme opražené mandle. Podávame s ryžou s hrozienkami.

Pridal(a): Jana zo Stupavy v Okey Rádiu, 21. 11. 2004

Počet receptov: 12 382

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *