VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Sťahuje sa na sídlisko Hájovky, N. Mesto n. V.
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
 Bažant
 Kurča, kapún, poulard, sliepka
 Morčacie mäso
 Hus
 Pečené (grilované) kurča
 Vyprážané mäso
 Kačica
 Vnútornosti
 Perlička, holub
 Mleté mäso
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Hydina > Vyprážané mäso

Kuracie prsia vyprážané v cestíčku

800 g kuracích pŕs, 1 lyžičku soli, 2 vajcia, 1 dl mlieka, 2 lyžice hladkej múky, olej, maslo.

Očistené, vykostené, kože zbavené, umyté a osušené kuracie prsia sa nakrájajú šikmým rezom cez vlákna na rezne - 2 ks s hmotnosťou 150 g na porciu. Zľahka sa naklepú, osolia a ponoria do cestíčka pripraveného z rozšľahaných vajec s mliekom, hladkej múky, mierne osoleného. Po čiastočnom odkvapkaní sa pomaly vyprážajú z obidvoch strán do svetlej zlatej farby. Odkvapkané rezne sa pokvapkajú roztopeným maslom a hneď sa podávajú. Vhodné prílohy: rôzne upravené zemiaky, zemiaková kaša, jemnejšie druhy zeleninových šalátov, kompóty, porcia - rez citróna.


Počet receptov: 12 423

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *