VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
 Rastlinná skupina
 Rastlinná a zeleninová skupina
 Zeleninová skupina
 Živočíšna skupina
 Živčíšna a zeleninová skupina
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Oddelená strava > Rastlinná a zeleninová skupina

Špenátový prívarok

750 g špenátových listov alebo 1 kocka mrazeného špenátu, rastlinný olej, 1 cibuľa, 30 g hladkej múky, soľ, 2 strúčiky cesnaku.

Umyté špenátové listy so stopkami uvaríme v osolenej vode. Scedíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Z rastlinného oleja, nadrobno posekanej cibule a múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme studenou vodou. Povaríme a pridáme pomletý špenát alebo kocku mrazeného špenátu, ktorý sme mierne rozmrazili a posekali na menšie kúsky. Pomiešame a necháme prejsť varom. Nakoniec podľa chuti pridáme soľ a rozotretý cesnak. Vhodnou prílohou k takto pripravenému špenátu sú zemiaky, ktoré sme očistili, umyli, pokrájali na štvrtky a uvarili v osolenej vode.


Počet receptov: 12 156

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *