VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
 Čínska kuchyňa
 Talianska kuchyňa
 Španielska kuchyňa
 Iné
 Bulharská kuchyňa
 Ruská kuchyňa
 Maďarská kuchyňa
 Indická kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Cudzokrajná kuchyňa > Maďarská kuchyňa

Halászlé

1 kapra, 2 cibule, 1 zelenú papriku, 1 rajčinu, 3 lyžice mletej červenej papriky, 2 litre vody, soľ.

V hrnci, v asi 0,3 l vody, varíme nadrobno pokrájanú cibuľu 15 minút. Pridáme mletú červenú papriku, premiešame a pridáme zbytok vody. Do hrnca vložíme hlavu z kapra, vnútornosti a chvost. Kapra pokrájame na podkovičky, vysekneme chrbtovú kosť, čím nám vzniknú pásiky mäsa. Chrbtové kosti z podkovičiek vložíme do hrnca, pridáme ošúpanú, pokrájanú rajčinu, pokrájanú papriku a varíme asi 1 hodinu. Pásiky mäsa, kožou dolu, poukladáme na vymastený pekáč, osolíme, okoreníme a pečieme vo vyhriatej rúre do ružova. Hotovú polievku precedíme, vložíme do nej opečené mäso, osolíme, okoreníme, prehrejeme a podávame.


Počet receptov: 12 388

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *