VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
 Vnútornosti
 Dusené mäso
 Pečené a grilované mäso
 Údené mäso
 Varené mäso
 Vyprážané mäso
 Mleté mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bravčové mäso > Vnútornosti

Domáca tlačenka

Polovica bravčovej hlavy, 1 koleno, 1 jazyk, polovica srdca, 200 g bravčových koží, mleté čierne a nové korenie, ďumbier, majorán, 3-4 strúčiky cesnaku, soľ.

Mäso z hlavy, koleno, jazyk a srdce uvaríme spolu s bravčovými kožami v malom množstve vody úplne do mäkka. Uvarené mäso vykostíme, pokrájame na menšie kúsky a uložíme do misy. Pridáme mleté čierne a nové korenie, ďumbier, majorán a cesnak rozotretý so soľou, všetko spolu dobre premiešame, pridáme trocha vývaru a ešte premiešame. Plnkou naplníme vyčistený a umytý žalúdok alebo tlačenkové vrecúška, dobre uzatvoríme a pomaly varíme 60 minút. Uvarené vyberieme, vložíme medzi dve dosky, zaťažíme a necháme vychladnúť.


Počet receptov: 12 245

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *