VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
 Vnútornosti
 Dusené mäso
 Pečené a grilované mäso
 Údené mäso
 Varené mäso
 Vyprážané mäso
 Mleté mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bravčové mäso > Pečené a grilované mäso
Úvodná stránka > Z pekáča Jula Viršíka > 1995

Bravčové mäso v alobale

0,5 kg bravčového mäsa, soľ, čierne korenie, mletú rascu, červenú papriku, horčicu, worcesterskú omáčku, 0,5 kg zemiakov, papriku, paradajky, slaninku, olej, alobal.

Mäso nakrájame na hrubšie plátky, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, opaprikujeme, posypeme rascou, potrieme horčicou, worcesterskou omáčkou. Zemiaky nakrájame na hrubšie kolieska. Na kolieska nakrájame aj papriku a paradajky. Na štvorce z alobalu pokladáme mäso, naň zemiaky, paradajky a papriku, prípadne slaninku. Pokvapkáme olejom a zabalíme do alobalu. Poukladáme na pekáč a pečieme asi 45 minút.


Počet receptov: 12 388

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *