VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Sťahuje sa na sídlisko Hájovky, N. Mesto n. V.
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
 Vnútornosti
 Dusené mäso
 Pečené a grilované mäso
 Údené mäso
 Varené mäso
 Vyprážané mäso
 Mleté mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bravčové mäso > Pečené a grilované mäso

Rezne naopak

4 rezne z bravčového karé, 2 dl šľahačkovej smotany, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, 8 plátkov oravskej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, olej, hladkú múku, 1 vajce, 1 dl mlieka.

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme prelisovaným cesnakom. Rezne obalíme v múke a vo vajci a opražíme ich na oleji. Potom ich poukladáme do ohňovzdornej misy, na každý rezeň 2 plátky oravskej slaniny a posypeme ich cibuľou pokrájanou na tenké kolieska. Vložíme do rúry na 15 minút. Rezne vyberieme, zalejeme ich šľahačkovou smotanou a pečieme ešte 30 minút.


Počet receptov: 12 423

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *