VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
 Vnútornosti
 Dusené mäso
 Pečené a grilované mäso
 Údené mäso
 Varené mäso
 Vyprážané mäso
 Mleté mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Bravčové mäso > Pečené a grilované mäso

Bravčová pečienka pre diabetikov

400 g bravčovej krkovičky, soľ, rascu. Zemiaková knedľa: 800 g zemiakov, soľ, 30 g hrubej múky, 1 vajce. Kyslá kapusta: kyslú kapustu, soľ, rascu, 20 g masti, 20 g cibule, 200 g surovách zemiakov, cukor alebo umelé sladidlo.

Bravčové mäso opečieme na sucho (bez tuku) zo všetkých strán. Osolíme, posypeme rascou, podlejeme vodou a upečieme do mäkka. Uvarené zemiaky ošúpeme, postrúhame, osolíme, pridáme vajce a podľa potreby zahustíme múkou. Sformujeme valec, ktorý varíme v osolenej vode asi 20 minút. Kyslá kapusta: osolenú a rascou posypanú kapustu dusíme takmer do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na masti, prípadne osmažíme do zlatista. Pridáme ku kapuste spolu s postrúhanými zemiakmi a spolu podusíme. Dochutíme cukrom alebo umelým sladidlom.


Počet receptov: 12 160

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *