receptar.sk

Počet receptov: 12 716

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky > Ryby morské

Losos so zeleninou pre redukčnú diétu

100 g plátok lososa, 200 g brokolice, 100 g zemiakov, 1/2 citróna (šťavu), soľ, drvenú rascu.

Plátok lososa, brokolicu a pokrájané zemiaky uvaríme nad parou. Osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, zemiaky okoreníme rascou. Energetická hodnota jedla je približne 390 kcal.