VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Sťahuje sa na sídlisko Hájovky, N. Mesto n. V.
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Hovädzie mäso > Dusené mäso

Pivný guláš

2 lyžice masti, 0,5 l svetlého piva, 1/2 lyžičky drvenej rasce, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžičku soli, 0,5 kg cibule, 3 krajce chleba, 1 kg hovädzieho močingu, 5 strúčikov cesnaku, 1 lyžicu majoránu.

Na masti opražíme do svetlo hneda nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme na kocky pokrájané mäso a pri zvýšenej teplote opražíme, aby sa mäso uzatvorilo. Pridáme rascu, podlejeme malým množstvom vody a polovicu piva. Premiešame, prikryjeme dusíme do zmäknutia mäsa. Podľa potreby, počas dusenia, podlievame zvyškom piva, prípadne vodou. Keď je mäso mäkké, pridáme postrúhaný chlieb bez kôrky a soľ. Varíme za stáleho miešania do zhustnutia. Pridáme mleté čierne korenie, prelisovaný cesnak a majorán. Podávame s knedľou alebo bielym pečivom či chlebom.


Počet receptov: 12 422

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *