VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Polievky > Zeleninové

Milánska zeleninová polievka

2 lyžice olivového oleja, 100 g prerastenej údenej slaniny, 100 g surovej šunky, 2 strúčiky cesnaku, soľ, 1 bobkový list, 1 mrkvu, 100 g zeleru, 1 malú cuketu, 1 cibuľu, 1 menšiu konzervu bielej fazule, 1 menšiu konzervu zeleného hrášku, 2 paradajky, 150 g uvarenej ryže, 1,5 l mäsového vývaru, 1 lyžičku nasekanej šalvie, 1 lyžicu nasekanej bazalky, 1 zväzok pažítky, mleté čierne korenie, 100 g nastrúhaného parmezánu.

Na olivovom oleji roztopíme slaninu nakrájanú na malé kocky. Pridáme šunku nakrájanú na malé kocky, prelisovaný cesnak roztretý so soľou a krátko opražíme. Pridáme rozdrobený bobkový list, zeleninu (mrkvu, zeler, cuketu, cibuľu) pokrájanú na malé kocky. Dusíme asi 5 minút. Primiešame fazuľu, hrášok, olúpané paradajky zbavené jadierok a nakrájané na malé kocky a uvarenú ryžu. Zalejeme mäsovým vývarom a varíme asi 10 minút. Ochutíme nasekanou šalviou, bazalkou, soľou a mletým čiernym korením. Porcie posypeme nadrobno pokrájanou pažítku a parmezánom.


Počet receptov: 12 286

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *