VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Studená kuchyňa, údeniny > Údeniny

Šlambuc

150 g údenej slaniny, 200 g cestovín (fliačkov, alebo polámaných lasagní), 2 stredne veľké cibule, 1 lyžicu mletej červenej papriky sladkej, 750 g zemiakov, 150 g zeleru, 400 g uvareného bravčového kolena, soľ.

Slaninu pokrájame na kocky a škvaríme ju, až vzniknú oškvarky. Do horúcej masti pridáme suché cestoviny. Miešame iba prudkým pootáčaním rajnice. Do svetlo hnedej farby opečené cestoviny vyberieme a do masti dáme nakrájanú cibuľu. Po osmažení do sklovita pridáme mletú červenú papriku. Zemiaky pokrájame na kocky, zeler na rovnako veľké kocky. Papriku krátko osmažíme, miešame a pridáme zemiaky a zeler. Premiešame. Podlejeme vodou v takom množstve, aby boli všetky suroviny vodou iba prikryté. Pridáme oškvarky. Uvarené bravčové koleno pokrájame na kocky a pridáme do rajnice. Premiešame. Pridáme soľ podľa chuti (slanina a koleno sú slané). Pridáme opečené cestoviny a miešame iba prudkým pootáčaním rajnice. Varíme 20 až 30 minút.


Počet receptov: 12 267

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *