VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Zelenina a zemiaky s mäsom > Zemiaky s mäsom

Rýchla zemiaková placka

2 stredne veľké zemiaky, 1 vajce, 1/2 lyžičky majoránu, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia, štipku mletej červenej papriky, 50 g tvrdého syra, olej, soľ.

Očistené zemiaky postrúhame na hrubom strúhadle, pridáme soľ, mleté čierne korenie, majorán. Premiešame. Zemiakovú zmes dáme do panvice so zahriatym olejom a lyžicou vytvarujeme placku. Keď je zospodu upečená do hneda, opatrne ju otočíme a vyklopíme na ňu vajce, na spôsob volského oka. Vajce osolíme a jemne posypeme mletou červenou paprikou. Posypeme strúhaným syrom, prikryjeme a na slabom ohni dosmažíme. Môžeme podávať s tatárskou omáčkou, či kečupom.


Počet receptov: 12 382

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *