VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Hovädzie mäso > Varené mäso

Hovädzie s fazuľou na kanadský spôsob

200 g prerastenej slaniny, 5 strúčikov cesnaku, 2 cibule, 1 podlhovastý feferón, 1 lyžičku koriandru (semienok), 600 g hovädzieho na guláš, mleté čierne korenie, soľ, 5 lístkov bazalky, 3 bobkové listy, 1 dl tmavého piva, 0,5 l paradajkovej šťavy, 1 konzervu (250 g) bielej fazule, 1 konzervu (250 g) červenej fazule, dve lyžice javorového sirupu, 3 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate, vajcia (jedno na jednu porciu).

Slaninu pokrájame na väčšie kocky a vyškvaríme ju. Pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, cibuľu pokrájanú na väčšie kocky, na tenké kolieska pokrájaný feferón, opražený a následne pomletý koriander, hovädzie mäso pokrájané na menšie kocky, mleté čierne korenie, soľ, potrhanú bazalku, a bobkové listy. Premiešame. Keď sa mäso zatiahne, podlejeme pivom a paradajkovou šťavou. Keď je mäso mäkké, pridáme bielu a červenú fazuľu. Premiešame a pridáme dve lyžice javorového sirupu. Po chvíli pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, premiešame a odstavíme z ohňa. Na každú porciu položíme volské oko a pokvapkáme javorovým sirupom. Podávame s chlebom.


Počet receptov: 12 246

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *