VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Cudzokrajná kuchyňa > Iné
Úvodná stránka > Hovädzie mäso > Mleté mäso
Úvodná stránka > Baranie, jahňacie mäso > Mleté mäso
Úvodná stránka > Teľacie mäso > Mleté mäso

Bosnianske mäsové guľky

200 g hovädzieho mäsa, 200 g teľacieho mäsa, 200 g baranieho mäsa, 1 cibuľu, 1 žemľu, 1 vajce, 1 lyžicu hladkej múky, 1 dl kyslej smotany, 80 g masla, soľ, mleté čierne korenie.

Mäso posekáme alebo zomelieme. Nakrájanú cibuľu zmiešame s navlhčenou žemľou, vajcom, múkou, ochutíme soľou, mletým čiernym korením a pridáme k mäsu. Z masy sformujeme malé guľky s priemerom asi 1,5 cm. Guľky opečieme na rozohriatom masle. Preložíme ich do pekáčika, polejeme roztopeným maslom, kyslou smotanou a dáme zapiecť. Pečieme pri teplote 180 stupňov Celzia asi 15 minút.


Počet receptov: 12 382

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *