receptar.sk

Počet receptov: 12 832

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Rizoto s naklíčeným mungom a špaldou, cvikla

ryža, kurkuma, mletý kumín, vegeta, štvrť mrkve, pár koliesok póru, sušené oregano, pol hrnčeka naklíčeného munga a špaldy /viď nakličovanie špaldy v recepte "teplý fazuľový šalát so špaldou"/, niekoľko šampiónov, vegeta, sójová omáčka., uvarená nahrubo postrúhaná cvikla, soľ, cukor, vegeta, olej, mleté biele korenie, drvená rasca, chreník, paradajka

ryžu uvaríme s kurkumou a mletým kumínom do kašovita, na záver vmiešame nahrubo postrúhanú mrkvu, vegetu a olej /už nevaríme/., v druhej panvičke na oleji a s vodou podusíme pór, pridáme naklíčené mungo, špaldu a oregano, chvíľu dusíme, na záver pridáme pokrájané šampióny a odstavíme, dochutíme vegetou a sójovou omáčkou, primiešame do ryže., doma pripravenú cviklu obohatíme pokrájanou paradajkou

Pridal(a): lusa/nidhi