receptar.sk

Počet receptov: 12 832

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Plnka varená v mikroténovom vrecúšku

2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 4 lyžice oleja, 10 rožkov, mlieko, 250 g kuracej pečene, 1 viazaničku petržlenovej vňate, 6 vajec, mleté čierne korenie, 1 lyžičku zeleninovej koreniacej zmesi, 1 lyžičku cukru.

Cibuľu a cesnak pokrájame nadrobno a osmažíme nadrobno. Odstavíme z ohňa, pridáme na kocky pokrájané rožky, premiešame. Pridáme kuraciu pečeň zbavenú šliach a pokrájanú nadrobno, nadrobno pokrájanú pečeň, rozšľahané vajcia, mleté čierne korenie, zeleninovú koreniacu zmes, cukor a toľko mlieka, aby sa zmes dostatočne prevlhčila a bola tvarovateľná. Zmes dáme do menšieho pekáčika a upečieme. Prípadne, plnkou môžeme naplniť mikroténové vrecúško, uzatvoriť a uvariť vo vode.

Pridal(a): Mária Boďová prostredníctvom Ing. Ľudovíta Schmidta