receptar.sk

Počet receptov: 12 832

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Toskánsky kel v marináde

Listy toskánskeho kelu (cavolo nero), 1/4 šálky svetlého vínneho octu, 2 lyžice hnedého cukru, 1/4 šálky vylúpaných arašidov, soľ, 1/2 šálky rastlinného oleja.

Listy kelu pokrájame na väčšie kusy. Rozmixujeme vínny ocot, hnedý cukor, vylúpané arašidy, soľ a olej na krémovú konzistenciu. marinádou zalejeme listy kelu a odložíme na 30 minút do chladničky.