VINOTÉKA PAKAN
ŠIROKÁ PONUKA FĽAŠKOVÉHO A SUDOVÉHO VÍNA
V PRIJATEĽNÝCH CENÁCH
Ulica 1. mája 7, Nové Mesto nad Váhom
www.receptar.sk
Hlavná stránka | Pridať recept | Novinky | Napíšte nám | Vyhľadávať
Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Úvodná stránka > Studená kuchyňa, údeniny > Údeniny

Vysmážané tofu

2 balenia tofu, 100 g mrkvy, 5 hríbov, 200 g slaniny, 1 cibuľu, biele víno, sójovú omáčku, olej, cukor, 200 g bielej reďkovky, škrobovú múčku, mleté čierne korenie, soľ.

V horúcej, osolenej vode uvaríme nakrájané šampiňóny, nakrájanú cibuľu a nakrájanú mrkvu. Slaninu osmažíme, zalejeme vodou a pridáme k nej uvarenú zeleninu. Tofu obalíme v škrobovej múke a osmažíme na oleji. Do zeleniny pridáme víno, sójovú omáčku, soľ, korenie, cukor a nakoniec zahustíme škrobovou múčkou.

Pridal(a): Toshiko Hayashibara v Chuťovkách na Markíze

Počet receptov: 12 287

bacovakoliba.sk




Výmenná reklama:

Diéta pre všetkých

Medovina.sk

U bielej myši Senec
www.skrznaskrz.sk
www.chleba.sk

Schudnite na 1. pokus!!!

* * *