receptar.sk

Počet receptov: 12 720

Hlavná stránka    |    Pridať recept   |   Novinky   |   Napíšte nám   |   Vyhľadávať




Bezmäsité pokrmy
Polievky
Prívarky, omáčky, prílohy
Dezerty
Hydina
Oddelená strava
Cudzokrajná kuchyňa
Baranie, jahňacie mäso
Bravčové mäso
Hovädzie mäso
Recepty z Okey Rádia
Teľacie mäso
Predjedlá, chuťovky, nátierky
Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky
Šaláty
Studená kuchyňa, údeniny
Zverina
Múčniky, pečivo
Cestoviny, pizza
Zelenina a zemiaky s mäsom
Základné predpisy a informácie
Z pekáča Jula Viršíka
Nátierka z tofu

150 g tofu, 1 lyžicu sójovej omáčky, 2 vajcia uvarené na tvrdo, 3 sterilizované uhorky, 1 lyžicu kečupu, soľ, 2 lyžice rastlinného masla, 2 strúčiky cesnaku, pažítku, kapiu.

Tofu postrúhame, pokvapkáme sójovou omáčkou a vymiešame s rastlinným maslom. Primiešame nadrobno pokrájané uhorky, vajcia, pažítku, kapiu a prelisovaný cesnak.

Pridal(a): V Chuťovkách na Markize Petr Novotný