Grilovaná špargľa v slanine s reďkovkami

2018-03-19
  • Čas prípravy : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Grilovaná špargľa v slanine s reďkovkami. Vhodnou prílohou sú opečené kolieska rohlíka potreté bylinkovým maslom.

Ingrediencie

  • 100 g čerstvej špargle
  • 50 g prerastenej slaniny
  • soľ
  • zeleninovú koreniacu zmes
  • 50 g reďkoviek
  • pór
  • cesnak
  • olivový olej alebo maslo

Postup

Krok 1

Špargľu ošúpeme a varíme asi 15 minút v slanej vode.

Krok 2

Tri špargle obalíme jedným plátkom slaniny a spevníme špáradlom. Osolíme a opečieme na oleji do zlatista.

Krok 3

Na oleji, alebo na masle podusíme reďkovky pokrájané na plátky, spolu s pórom pokrájaným na rezance.

Krok 4

Ochutíme zeleninovou koreniacou zmesou a prelisovaným cesnakom. Na tanier dáme dusenú reďkovku a na ňu položíme opečenú špargľu. Vhodnou prílohou sú opečené kolieska rohlíka potreté bylinkovým maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 949
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

950

Podobné recepty:
  • Ovocný šalát s hydinovým mäsom

    Ovocný šalát s hydinovým mäsom

  • Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

    Rokfortová nátierka s pečeným cesnakom

  • Mleté mäso s reďkvou

    Mleté mäso s reďkvou

kuk