Karfiolové rezne s hubami

2009-03-27

Ingrediencie

  • 1 karfiol, 250-300 g čerstvých húb /šampiňóny/, cibuľa, cesnak, vegeta, mojoránka, mleté čierne korenie, 2-3 vajcia, 5 lyžíc hladkej múky, 4 lyžice strúhanky, olej, strúhanka na obaľovanie.

Postup

Krok 1

Karfiol rozoberieme na menšie kúsky, umyjeme a dáme variť asi na 10-15 minút. Potom ho scedíme a necháme vychladnúť. Medzitým si pokrájame cibuľu a cesnak, dáme na olej zosklovatieť a pridáme nadrobno pokrájane huby. Keď sú huby polomäkké, odstavíme z ohňa a pridáme ich ku karfiolu, krorý sme pokrájali nadrobno. Do zmesy pridáme vajcia, koreniny, hladkú múku strúhanku. Všetko riadne premiešame a formujeme zo zmesy malé rezne, ktoré obalíme v strúhanke. vyprážame v horúcom oleji z oboch strán. Podávame s maslovými zemiakmi a uhorkovo - cibuľovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 611
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

612

Podobné recepty:
  • Zemiaková kaša - fučka

    Zemiaková kaša - fučka

  • Trojkombinacia, tryptych: pohánka, pšeno a kuskus so zeleninou v paradajkovom zátiší

    Trojkombinacia, tryptych: pohánka, pšeno a kuskus so zeleninou v paradajkovom zátiší

  • Baklažánové prekvapenie

    Baklažánové prekvapenie

kuk