Čiernohorské rezne

2016-04-14
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 20 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Tradičný černohor ako ho milujete.

Ingrediencie

  • 400 g bravčového mäsa zo stehna
  • 2 ks vajcia
  • 40 g tvrdého syra
  • 3 lyžica mlieka
  • 1 ks zemiak
  • hladkú múku
  • olej
  • soľ

Postup

Krok 1

Z osušeného mäsa nakrájame rezne. Naklepeme ich a osolíme.

Krok 2

Mlieko rozšľaháme s vajcami, pridáme preosiatu múku a dobre vymiešame. Primiešame nastrúhaný surový zemiak. Do cestíčka namáčame (obaľujeme) rezne a vyprážame ich na rozohriatom oleji. Olej by nemal byť veľmi rozpálený, pretože cestíčko by sa zafarbilo dozlata a mäso by ostalo nedostatočne vypražené.

Krok 3

Vypražené rezne posypeme nastrúhaným syrom. Podávame s opekanými zemiakmi a so zeleninovou oblohou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2037
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2038

Podobné recepty:
  • Žaba v diere

    Žaba v diere

  • Bravčový bôčik so šošovicovým šalátom

    Bravčový bôčik so šošovicovým šalátom

  • Kebabčeta (Bulharsko)

    Kebabčeta (Bulharsko)

kuk