Pre krvnú skupinu 0: nátierka z rapíkatého zeleru a cícera
2010-10-23- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky , Bezmäsité pokrmy , Od lusa/nidhi
Ingrediencie
- cícer, voda., cca 2,3 stopky rapíkatého zeleru, 1/2 menšej cibule, zeleninová kocka, olivový olej.
Postup
Krok 1
cícer, ktorý bol cez noc, alebo od rána do večera namočený vo vode, prepláchneme a zvlášť uvaríme., rapíkatý zeler pokrájame, dáme do vody a s kúskom pokrájanej cibule a so zeleninovou kockou a olejom dusíme domäkka., necháme ešte chvíľu dôjsť pod pokrievkou a potom ho spolu s cícerom rozmixujeme ručným mixérom., podávame s tmavým pečivom, alebo môžeme použiť aj ako prílohu k rôznym iným zeleninovým jedlám.