Krevetový koktail

2010-11-01

Ingrediencie

  • 500 g kreviet, listy ľadového šalátu, 1 avokádo, mesiačiky citrónu, cherry paradajky. Dresing: 1,5 dl majonézy, 2 lyžice sladkej chilli omáčky, 2 lyžice kečupu, 2 lyžice citrónovej šťavy, worcesterskú omáčku, niekoľko kvapiek brandy.

Postup

Krok 1

Najprv pripravíme dresing zmiešaním všetkých ingrediencií a odložíme ho do chladničky. Krevety uvaríme. Do pohárov vložíme listy ľadového šalátu. Na šalát dáme niekoľko polovíc paradajok, kúsky avokáda a uvarené krevety. Krevety prelejeme vychladeným dresingom a poháre dozdobíme mesiačikmi citróna, sherry paradajky a kúsok listu ľadového šalátu. Podávame s opečenými toastami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1373
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1374

Podobné recepty:
  • Morská belica na spôsob Bercy

    Morská belica na spôsob Bercy

  • Grilovaný pstruh

    Grilovaný pstruh

  • Varený pstruh s maslom

    Varený pstruh s maslom

kuk