Teľacia pečeň na ihlici

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g teľacej, prípadne bravčovej, pečene, 120 g anglickej slaniny, 80 g oleja, mleté čierne korenie, 60 g masla, uhorku, kapiu, zelenú petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Pečeň pokrájame na kocky, posolíme, okoreníme, obalíme do plátkov slaniny a napichneme na kovovú ihlicu, zo všetkých strán opečieme na oleji. Olej zlejeme pečeň podusíme na masle. Na tanieri prelejeme maslom v ktorom sa pečeň dusila, ozdobíme uhorkou, kapiou, petržlenovou vňaťou. Ako prílohu môžeme podávať zemiaky, omáčky, šaláty.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 811
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

812

Podobné recepty:
  • Hydinová pečeň so šampiňónmi na ražni

    Hydinová pečeň so šampiňónmi na ražni

  • Rezy z BB keksov

    Rezy z BB keksov

  • Rezne na slanine

    Rezne na slanine

kuk