Nakladaná mozzarella

2011-02-27

Ingrediencie

  • 300 g mozzarelly (guliek), 250 g cherry paradajok, 50 g zelených olív, 1 dl balzamika, 1 dl olivového oleja, 1 lyžicu nahrubo nasekanej bazalky, 5 strúčikov cesnaku, 1 malý červený feferón, 10 zrniek čierneho korenia, soľ.

Postup

Krok 1

Nálev z mozzarelly zmiešame s olivovým olejem, balzamikom, bazalkou, cesnak pokrájaným na malé kocky, soľou a korením. Do uzavierateľného pohára striedavo ukladáme mozzarellové guľky, olivy a paradajky. Približne do stredu vrstiev vložíme feferón. Zalejeme pripraveným nálevom a odložíme do chladničky najmenej na dva dni.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1572
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1573

Podobné recepty:
  • Pikantná syrová nátierka

    Pikantná syrová nátierka

  • Chuťovky z tofu

    Chuťovky z tofu

  • Pšeno - jedlo ako liek

    Pšeno - jedlo ako liek

kuk