Edinburghské vajcia

2018-01-12

Popis

Edinburghské vajcia. Podávame so zemiakovým pyré.

Ingrediencie

  • 2 ks kuracie prsia
  • 4 plátok plátky šunky
  • 4 plátok tenké plátky syra
  • 4 ks vajcia uvarené natvrdo
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • hladkú múku
  • 1 ks vajce
  • strúhanku

Postup

Krok 1

Osušené kuracie prsia plošne prekrojíme a cez fóliu naklepeme na väčšie pláty. Osolíme ich, okoreníme a na každý položíme plátok šunky a syra. Do stredu položíme olúpané vajce a starostlivo ho zabalíme. Spevníme špáradlom, aby sa vajce nerozbalilo. Obalíme v múke, vo vajci a v strúhanke. Vypražíme v horúcom tuku zo všetkých strán. Po vypražení odstránime špáradlá a pred podávaním rozkrojíme na polovice. Podávame so zemiakovým pyré.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 941
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

942

Podobné recepty:
  • Kuracie prsia na nepravej hubovej omáčke

    Kuracie prsia na nepravej hubovej omáčke

  • Plnený rezeň v cestičku

    Plnený rezeň v cestičku

  • Kuracie polovice s kapustovým šalátom

    Kuracie polovice s kapustovým šalátom

kuk