Nakladaný Camember

2012-01-09

Ingrediencie

  • 2 syry s bielou plesňou, 4 strúčiky cesnaku, olivový olej, 6 červených sterilizovaných feferónov. Pre podávanie: čakanku, ľadový šalát, cibuľu, olej, 8 krajcov chleba.

Postup

Krok 1

Syry plošne prekrojíme na polovice. Cesnak postrúhame, potrieme ním rezné plochy syra a polovice spojíme. Olivový olej nalejeme do pohára s priemerom o niečo väčším ako je syr. Pridáme doň potrhaný feferón. Vložíme spojený syr, zatlačíme ho do nádoby a pridáme druhý potrhaný feferón. Položíme druhý syr a zatlačíme, aby ho olej zaplavil. Navrch poukladáme celé feferóny a podľa potreby dolejem olejom. Uzatvoríme a odložíme na 7 až 10 dní do chladničky. Čakanku, ľadový šalát a cibuľu pokrájame na pásiky. Osolíme a zmiešame s časťou oleja z nakladaného syra. Na oleji (pridáme aj časť oleja z nakladaného syra) opečieme pásiky chleba. Na tanier poukladáme opečený chlieb, nakladaný syr a feferóny z nakladaného syra.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 613
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

614

Podobné recepty:
  • Špenát s mrkvou

    Špenát s mrkvou

  • Vyprážaný sendvič s mozzarellou

    Vyprážaný sendvič s mozzarellou

  • Tatársky biftek

    Tatársky biftek

kuk