Pikantné kuracie krídelká

2012-04-01

Ingrediencie

  • 1 kg kuracích krídeliek, 1 dl vínneho octu, 1 lyžičku štipľavej omáčky (tabasco), 1 dl kečupu, 1 lyžičku soli, 250 g pravého kravského masla.

Postup

Krok 1

Kuracie krídelká vložíme do marinády pripravenej zmiešaním octu, štipľavej omáčky, kečupu, soli a necháme ich v chladničke odležať do druhého dňa. Smažíme ich do zlatista na prepustenom masle, ktoré si pripravíme tak, že maslo zahrejeme, penu zoberieme a čistý tuk použijeme na vysmážanie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 428
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

429

Podobné recepty:
  • Vyprážané prsia z morky

    Vyprážané prsia z morky

  • Rýchle kuracie prsia s kukuricou a pórom

    Rýchle kuracie prsia s kukuricou a pórom

  • Kačacie prsia na staročeský spôsob

    Kačacie prsia na staročeský spôsob

kuk