Omáčka z medvedieho cesnaku s chlebovými krutonkami

2012-04-27

Ingrediencie

  • olej, 1/2 cibule, solčanka, cukor, zeleninová kocka /klare gemusebruhe/, menšie množstvo rôznej zeleniny, kurkuma, ovsená múka, voda z mrazničky, cca 2 plné hrste medvedieho cesnaku - pozn.: lístok po lístku zvlášť umyjeme, prezrieme a poškodené časti odstránime, menšia polovica mrkve, za hrsť mrazenej kukurice, chieb pokrájaný na kocočky osmahnutý na oleji

Postup

Krok 1

cibuľu pokrájame nadrobno, dáme na olej, pridáme trocha vegety, alebo soli a chvíľu osmahneme, potom pridáme štipku cukru., medzitým varíme v druhej nádobe v menšom množstve vody, ktorú sme ochutili zeleninovou kockou /klare gemusebruhe/ kúsok petržlenu, brokolice a kapusty - nejaké zbytky zeleniny vhodné na vývar., k osmahnutej cibuli pridáme ovsenú múku a zalejeme vodou /môže byť aj tzv. roztopená zmrazená voda z mrazničky, chvíľu miešame do mierneho zhustnutia, nakoniec priáme kurkumu a cca 2 plné hrste listov medvedieho cesnaku, pokrájané na väčšie kúsky, už nevaríme, iba premiešame a do odstavenej omáčky s vývarom pridáme ešte najemno pokrájanú mrkvu a trocha mrazenej kukurice, podávame s chlebovými krutonkami

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 690
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

691

Podobné recepty:
  • Müsli super

    Müsli super

  • Palacinky čokoládové so šľahačkou

    Palacinky čokoládové so šľahačkou

  • Plnená paprika zapekaná so syrom

    Plnená paprika zapekaná so syrom

kuk