Šalát z opečenej papriky

2012-06-26

Ingrediencie

  • 10 zelených paprík, 4 strúčiky cesnaku, 0,5 dl olivového oleja, 1 až 2 lyžice octu, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Papriky opečieme do čierna a prikryté ich necháme spariť (asi 20 minút). Stiahneme z nich čiernu šupku, upravíme ich na tanieri a posypeme najemno posekaným cesnakom. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením, olejom a octom. Podávame samostatne, alebo k pečenému či grilovanému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1183
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1184

Podobné recepty:
  • Piyaz (turecký fazuľový šalát)

    Piyaz (turecký fazuľový šalát)

  • Teplý zemiakový šalát

    Teplý zemiakový šalát

  • Karamelový krém

    Karamelový krém

kuk