Zeleninové karí

2012-08-08

Ingrediencie

  • 5 lyžíc olivového oleja, 2 cibule, 500 g tekvice na pečenie, 500 g karfiolu, 4 lyžice karí pasty, 1 chilli papričku, 4 strúčiky cesnaku, 200 g cíceru z konzervy, 2 lyžice nadrobno pokrájaných stopiek koriandru, 1 lyžicu citrónovej šťavy, za hrsť špenátu, 2 dl jogurtu..

Postup

Krok 1

Cibule pokrájame na hrubšie mesiačiky a osmažíme ich na olivovom oleji. Pridáme tekvicu pokrájanú na kocky (2x2), na rovnako veľké kusy pokrájaný karfiol, pastu karí, nadrobno pokrájanú chilli papričku, prelisovaný cesnak, cícer z konzervy aj s nálevom. Podlejeme vodou (asi 3 dl), pridáme nadrobno pokrájané stopky koriandru a dusíme do mäkka. Nakoniec pridáme citrónovú šťavu, za hrsť špenátových listov a jogurt. Premiešame a krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 674
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

675

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: posúch z dvoch druhov múky a tekvicového oleja

    Pre krvnú skupinu 0: posúch z dvoch druhov múky a tekvicového oleja

  • Kapustové lokše

    Kapustové lokše

  • Tekvica dusená s paradajkami

    Tekvica dusená s paradajkami

kuk