Špargľový šalát

2012-11-22

Ingrediencie

  • 200 g bielej špargle, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 lyžicu medu, 2 lyžice olivového oleja, 1 citrón (iba šťavu), 1/2 limety (iba šťavu), 1/2 čerstvého feniklu, 2 lyžice nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Špargľu dáme variť do osolenej a citrónom okyslenej vody. Uvaríme do polomäkka. Špargľu schladíme v studenej vode a pokrájame. Med vymiešame s olivovým olejom, citrónovou a limetovou šťavou, soľou a mletým čiernym korením podľa chuti. Fenikel pokrájame na tenké rezančeky. Fenikel a pokrájanú špargľu zmiešame s medovým dressingom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 464
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

465

Podobné recepty:
  • Korenený hlávkový šalát

    Korenený hlávkový šalát

  • Baklažánový šalát

    Baklažánový šalát

  • Pikantná pochúťka (šalát)

    Pikantná pochúťka (šalát)

kuk