Tuniakovo vajcová nátierka

2013-01-31

Ingrediencie

  • 3 konzervy tuniaka v oleji, 5 natvrdo uvarených vajec, 1 lyžicu kapár, 1 strúčik cesnaku, 80 g masla, 3 paradajky, 2 kolieska čerstvej uhorky, 3 lyžice oleja, 1 lyžicu citrónovej šťavy, 1 lyžičku nahrubo pomletého čierneho korenia, 2 lyžice pokrájanej petržlenovej vňate, 1 veku, cesnak na hrianky.

Postup

Krok 1

Tuniaka aj s olejom dáme do mixéra, pridáme natvrdo uvarené vajcia, kapary, strúčik cesnaku, maslo, prekrojené paradajky, dve kolieska uhorky, oleja, citrónovú šťavu, nahrubo pomleté čierne korenie, petržlenovú vňať a všetko rozmixujeme. Krajčeky veky zľahka potrieme cesnakom, hlavne kôrku, poukladáme na plech s papierom na pečenie a vložíme pod gril. Zľahka ich opečieme. Na každú hrianku dáme lyžicu nátierky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 398
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

399

Podobné recepty:
  • Waldorfská nátierka

    Waldorfská nátierka

  • Tekvicovo-zelerová pasta

    Tekvicovo-zelerová pasta

  • Jednohubky z odpaľovaného cesta

    Jednohubky z odpaľovaného cesta

kuk