Pikantné mexické mäso

2015-09-29

Ingrediencie

  • 250 g červenej fazule, 700 g hovädzieho pliecka, 1 cibuľu, 2 strúčiky cesnaku, polievkovú lyžicu bravčovej masti, feferónku, lyžičku soli, trochu čierneho korenia, trochu štipľavej mletej papriky, 400 g rajčín, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Vopred namočenú fazuľu dáme variť. Varíme asi hodinu. Do roztopenej masti vložíme mäso pokrájané na kocky, nadrobno pokrájanú cibuľu a cesnak a za stáleho miešania opražíme. Pridáme k fazuli. Pridáme ďalej nadrobno pokrájanú feferónku, soľ, korenie, mletú papriku. Všetko spolu varíme ďalšiu hodinu. Olúpané rajčiny pokrájame na kocky a 10 minút pred dovarením pridáme k fazuli. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1706
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1707

Podobné recepty:
  • Kebabčeta (Bulharsko)

    Kebabčeta (Bulharsko)

  • Hovädzie na leči

    Hovädzie na leči

  • Dusené bravčové rezne

    Dusené bravčové rezne

kuk