Hráškové chlebíčky

2013-02-18

Ingrediencie

  • 250 g mrazeného hrášku, 1 lyžičku soli, 2 lyžice kryštálového cukru, 250 g ricotty, 4 listy mäty, štipku mletého bieleho korenia, bagetu, olivový olej, krém freš.

Postup

Krok 1

Mrazený hrášok tri minúty povaríme s lyžičkou soli a dvomi lyžicami cukru. Scedíme a po vychladnutí dáme do mixéra. Pridáme ricottu, pokrájané listy mäty, štipku mletého bieleho korenia a iba zľahka, niekoľkými impulzmi, rozmixujeme. Bagetu pokrájame na tenké krajčeky, pokvapkáme ich olivovým olejom a v horúcej rúre upečieme do zlatistej farby. Na každú hrianku rozotrieme lyžicu hráškovej nátierky a vrch pokvapkáme krém freshom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 423
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

424

Podobné recepty:
  • Tuniakova nátierka

    Tuniakova nátierka

  • Patizóny na orientálny spôsob

    Patizóny na orientálny spôsob

  • Baklažánová nátierka II

    Baklažánová nátierka II

kuk