Vajcia plnené tuniakovou nátierkou

2013-06-01

Ingrediencie

  • 6 vajec uvarených natvrdo, 1 konzervu tuniaka v oleji, 4 lyžice majonézy, 1 lyžicu kapár.

Postup

Krok 1

Vajcia uvarené natvrdo pozdĺžne prekrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme a vidličkou ich rozmiagame. Tuniaka zlejeme z oleja (olej nepoužijeme) a mäso pokrájame nadrobno. Zmiešame so žĺtkami, majonézou a nadrobno pokrájanými kaparami. Hmotou zaplníme priestor po žĺtkoch v bielkoch a vytvoríme aj mierne navýšenie.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 394
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

395

Podobné recepty:
  • Bageta s mladým medvedím cesnakom

    Bageta s mladým medvedím cesnakom

  • Hlivová nátierka

    Hlivová nátierka

  • Aivar

    Aivar

kuk