Pavlišovský rezeň

2013-06-16

Ingrediencie

  • 800 g (4 plátky) bravčovej krkovičky, soľ, hladkú múku, vajce, strúhanku, „houskovú“ knedľu, kvasenú kapustu.

Postup

Krok 1

Plátky bravčového mäsa naklepeme, osolíme ich, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci, v strúhanke a vypražíme v horúcom tuku, ako klasický rezeň. Ten podávame s udusenou kapustou, zhustenou hladkou múkou (oko moravskú kapustu) s knedľou. Pred podávaním dusenú kapustu prelejem roztopeným maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 605
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

606

Podobné recepty:
  • Mäso mňam

    Mäso mňam

  • Bravčová terina

    Bravčová terina

  • Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

    Guláš z mäsa marinovaného v borovičke

kuk