Šalát zo stopkového zeleru

2013-07-21

Ingrediencie

  • 3 stonky stopkového zeleru, 3 jablká, 200 g kyslej smotany, 100 g majonézy, 80 g hrozienok, 80 g slnečnicových semienok, soľ, čierne korenie.

Postup

Krok 1

Očistené stonky zeleru, bez listov a drevnatých koncov, nadrobno pokrájame. Jablká zbavené jadrovníkov pokrájame na menšie kocky a zmiešame so zelerom. Pridáme smotanu, majonézu a premiešame. Pridáme hrozienka, slnečnicové semienka (alebo posekané vlašské orechy), osolíme, okoreníme a dôkladne premiešame. Prikryté odložíme na minimálne 30 minút do chladničky. Podávame k pečenému alebo grilovanému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 572
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

573

Podobné recepty:
  • Šalát z vareného čierneho koreňa

    Šalát z vareného čierneho koreňa

  • Hlávkový šalát so smotanou

    Hlávkový šalát so smotanou

  • Hlávkový šalát s reďkovkami a uhorkou

    Hlávkový šalát s reďkovkami a uhorkou

kuk