Dve omáčky k rybe a morským plodom

2018-01-10

Popis

Dve omáčky k rybe a morským plodom

Ingrediencie

  • Prvá omáčka: 1 avokádo
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • štipku čerstvo podrveného čierneho korenia
  • soľ
  • balzamikový ocot
  • Druhá omáčka: 2,5 dl kyslej smotany
  • 150 g tvarohu
  • 150 g smotanového syra
  • 2 lyžica majonézy
  • 1 lyžička citrónovej šťavy
  • 1 lyžica kečupu
  • 1 vetvička čerstvého majoránu
  • štipku čerstvo podrveného čierneho korenia
  • soľ

Postup

Krok 1

Prvá omáčka: Avokádo vykôstkujeme, zbavíme šupky a vymiešame s citrónovou šťavou, drveným korením, soľou, balzamikovým octom. Vymiešame na kašu a necháme vychladiť. Druhá omáčka: smotanu vymiešame s tvarohom, majonézou, smotanovým syrom, citrónovú šťavu, kečupom, posekaným čerstvým majoránom, drveným korením a soľou. Omáčku necháme vychladiť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 606
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

607

Podobné recepty:
  • Baklažánová omáčka

    Baklažánová omáčka

  • Šúľance z tvarohového cesta

    Šúľance z tvarohového cesta

  • Omáčka z plesňového syra

    Omáčka z plesňového syra

kuk